Blog van LSB Blokhutten

Achter de schermen

Hoe wij alles in-house produceren…

Welkom in ons atelier, dat in de achtertuin van onze showroom in Dessel staat. Hier komen vakmanschap en toewijding samen om prachtige houten tuinhuizen, blokhutten, poolhouses, bijgebouwen, carports & zorgunits te creëren. In deze blog geven we een kleine glimp van achter de schermen en het fascinerende productieproces dat onze unieke tuinconstructies tot leven brengen.

Productie in de Kempen

Heb ik een vergunning nodig voor mijn tuinhuis, blokhut, carport of poolhouse?

Sta je op het punt om een tuinhuis, blokhut, carport of poolhouse te bouwen? Een spannend project, maar voordat je de handen uit de mouwen steekt, zijn er een paar belangrijke overwegingen. Waar wordt het tuinhuis geplaatst? Welke fundering kies je? En wil je nutsvoorzieningen integreren? Al deze vragen verdienen aandacht voordat je aan de bouw van jouw tuinhuis begint. En dan komt natuurlijk de prangende vraag: "Heb ik een vergunning nodig?"

We stellen je alvast gerust; voor de bouw van de meeste blokhutten en tuinhuizen heb je geen vergunning nodig!

Is jouw tuinhuis toe aan een nieuw likje verf?

 

Onze tuinhuizen, blokhutten en terrasoverkappingen krijgen het hard te verduren door de agressieve invloed van onder andere de zon en regen. Daarom raden we je aan om je buitenschrijnwerk elke drie à vijf jaar te behandelen. Met aangepaste producten kan je de vochtigheid regelen, bescherming bieden en afschilferen en vergrijzen van je tuinhuis voorkomen.

Abonneren op RSS - Blog van LSB Blokhutten