Genieten van luxe: de toegevoegde waarde van een poolhouse in je tuin

Beschik je over een zwembad? Geweldig, maar met een poolhouse geniet je niet enkel van zwemplezier, je gunt jezelf ook meer comfort. Een poolhouse zorgt voor een enorme toegevoegde waarde, geeft je meteen een vakantiegevoel en vergroot ook de waarde van je woning. Kortom, een fraai poolhouse maakt het plaatje compleet.

Alles bij de hand

Met natte voeten binnen voor een drankje, het tuinmeubilair wegzetten, … zonder poolhouse zit je met heel wat rompslomp. Kies je voor een poolhouse, dan geniet je van zorgeloos comfort. Je beschikt over heel wat ruimte om spullen op te bergen, kunt langer gebruik maken van je tuin en/of springt snel onder de douche of haalt een drankje uit de bar. Al snel ontpopt jouw poolhouse zich tot een onmisbare hotspot in de tuin.

Werk de technieken netjes weg

Een poolhouse zorgt niet enkel voor bijkomend comfort, ook de technieken kunnen een plaatsje vinden in je poolhouse. Zo worden pompen netjes weggewerkt en kun je er de schoonmaakproducten en stofzuiger in kwijt. Een poolhouse is dus ook simpelweg zeer praktisch. Zo heb je alles bij de hand en zit je niet met lelijke objecten die je uitzicht tijdens het zonnekloppen verpesten.

Kies de uitstraling die je wenst

Van basic tot uiterst luxueus, met een poolhouse kun je alle kanten uit. Een bar, een buitenkeuken, douches of zelfs een zithoek met haardvuur: bij LSB Blokhutten kan alles. Wij hebben heel wat ervaring met het vormgeven van poolhouses en kunnen alle mogelijke stijlen en afwerkingsniveaus aan. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan voor een poolhouse in perfecte harmonie met de rest van je tuin en woning. Zo geniet je extra hard van je bijgebouw in de tuin.

Een verstandige investering

Investeren in een poolhouse is investeren in de waarde van je woning. Een poolhouse zorgt voor extra cachet en daar willen potentiële kopers gerust voor betalen. Zeker wanneer je er bijvoorbeeld een wellness in verwerkt, een bar of een extra zitruimte, draagt je poolhouse bij aan de verkoopwaarde van je woning. Net zoals jij zullen ook anderen de veelzijdigheid van een poolhouse weten te waarderen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een poolhouse en welke luxe dit kan toevoegen aan jouw tuin? Contacteer ons. Bij LSB Blokhutten denken we graag met je mee en ontwerpen we een poolhouse op maat voor je.