Geniet van het buitenleven Weer of geen weer: de meerwaarde van terrasoverkappingen

De zomer in ons land is tegenwoordig meestal uitstekend, maar het voor- en najaar kan wisselvallig zijn. Met een (gedeeltelijke) terrasoverkapping geniet je langer en comfortabeler van je terras. Je ervaart er ongetwijfeld al snel de meerwaarde van.

Heel wat voordelen aan een terrasoverkapping

Kies je voor een terrasoverkapping op maat, dan geniet je een groot deel van het jaar van je terras. Je kunt veel meer van je terras gebruik maken, zeker als je ook met terrasbranders werkt. Zelfs als het regent, zit je lekker beschut onder je overkapping. Stralende zon? Ook dan komt een terrasoverkapping van pas om voor de nodige beschutting te zorgen. Je kunt je verkoelen in de schaduw en geniet toch van het tuingevoel.

Uitbreidbaar

Opteer je voor een terrasoverkapping en wil je die later uitbreiden? Dat kan. Bij LSB Blokhutten leveren we maatwerk en kunnen we je overkapping zelfs ombouwen tot een heuse veranda. Wist je trouwens dat een terrasoverkapping beschermt tegen UV-stralen. Niet alleen blijf je zo zelf gezond, je meubels kunnen ook niet zo snel verkleuren. Trouwens in de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig voor je terrasoverkapping. Informeer je even bij de gemeente, maar weet dat wij er ook zijn om je te ondersteunen en van het nodige advies te voorzien.

Meer ruimte om te leven

Niet alleen geniet je meer met een terrasoverkapping, ook praktisch heeft deze constructie nut. Zo kun je bijvoorbeeld perfect je tuinmeubels onder je overkapping stockeren. Ook andere kleine tuinspullen berg je makkelijk en overdekt op.

Meerwaarde voor je woning

Met een terrasoverkapping van LSB Blokhutten kies je voor een ontwerp op maat met een onmiddellijke meerwaarde. Bij het verkopen van je huis vormt dit zeker een troef. De kwalitatieve materialen waar we gebruik van maken, zorgen ervoor dat onze terrasoverkappingen lang meegaan en dat terwijl er amper onderhoud nodig is. Weet dat we bij LSB Blokhutten met verschillende materialen uit de voeten en dat we een eigen schrijnwerkerij hebben om ons hout te bewerken.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend voorstel aan

Een terrasoverkapping op maat laten uitwerken of wil je een offerte? Contacteer ons. Onze specialisten denken graag met je mee, geven advies en bezorgen je een vrijblijvend voorstel. Wij helpen je graag bij het realiseren van je tuindromen en een praktische en fraaie terrasoverkapping.