Neem contact op

LSB BLOKHUTTEN DESSEL

Graag verwelkomen wij u maar voorlopig ENKEL op afspraak en volgens de huidige COVID 19-maatregelen tijdens onze openingsuren van 10u tot 17u. Dinsdagvoormiddag zijn wij gesloten. U kan telefonisch een afspraak maken op het nummer +32 (0)14 37 96 92. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je ook nog graag verder op een digitale manier!

Afhaling van tuinhout is mogelijk na bestelling. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Na je bestelling ontvang je een bevestiging voor afhaling. Afhaling is voorlopig enkel mogelijk op afspraak Voor ieders welzijn vragen wij om de social distancing regels te respecteren. Wij danken je voor je begrip in deze moeilijke tijden en wensen jou en jouw naasten een goede gezondheid toe.

 

TOONZAAL, ATELIER EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Zandbergen 109, 2480 Dessel

LSB BLOKHUTTEN SCHERPENHEUVEL

Omwille van de strengere maatregelen in de strijd tegen COVID-19 blijft onze showroom in Scherpenheuvel voorlopig gesloten. U kan wel een afspraak maken in onze showroom te Dessel. Hiervoor kan u steeds telefonisch contact met ons opnemen op het nummer +32 (0)14/37.96.92 . Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je ook nog graag verder op een digitale manier!

Wij danken je voor je begrip in deze moeilijke tijden en wensen jou en jouw naasten een goede gezondheid toe.

 

TOONZAAL

Mannenberg 38B, 3270 Scherpenheuvel

 

Contactformulier

Gebruik het onderstaande formulier om ons een bericht te sturen.