LSB Blokhutten groeide als familiebedrijf uit tot een kwaliteitsreferentie voor houten maatwerk in tuinhuizen en blokhutten, carports en garages, poolhouses en  terrasoverkappingen en pergola’s. Jaarlijks tellen we bijna duizend tevreden klanten, vooral afkomstig uit de Limburgse en Antwerpse Kempen. Daarnaast maken wij in onze eigen schrijnwerkerij tuinschermen en verkopen we alle soorten tuinhout aan handige doe-het-zelvers. 

Sinds de opstart in 1990 bouwde LSB Blokhutten zijn succes letterlijk en figuurlijk op twee stevige pijlers: betaalbaar maatwerk én houten constructies van topkwaliteit. 

  • Eigen plaatsingsteams staan garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering volgens de regels van de kunst. 
  • Doe-het-zelvers krijgen een bouwpakket op maat samengesteld, aan huis geleverd en inclusief alle nodige bevestigingsmaterialen. 

Het hele jaar door bouwen wij onze houten constructies, met een grote focus op Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. De gemiddelde lever- of plaatsingstijden bedragen 4 tot 6 weken na de bestelling, afhankelijk van de periode van het jaar. 

Echt familiebedrijf

LSB Blokhutten is nog een echt familiebedrijf met zoon Bart Van Bijlen en zijn echtgenote Veerle aan het roer. Samen met zijn vader - Leon Van Bijlen – bouwde Bart LSB Blokhutten uit tot een referentie in de sector. 

LSB Blokhutten stenehei dessel
showroom LSB Blokhutten indoor

Sinds enkele jaren beschikt LSB Blokhutten over een overdekte showroom en een ultramoderne schrijnwerkerij op Industriezone Stenehei in Dessel.  Met de autosnelweg E34 op minder dan tien minuten rijden, liggen de volledige Antwerpse en Limburgse Kempen op korte rijafstand.

In het voorjaar van 2017 heeft LSB ook een filiaal geopend in Scherpenheuvel-Zichem om de klanten in Vlaams Brabant vlot te bedienen.

 

Waarom LSB Blokhutten?

Doorheen de jaren bouwde LSB Blokhutten al vele duizenden blokhutten, tuinhuizen, carports, garages, poolhouses, pergola’s en terrasoverkappingen in de provincies Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen. Elke dag opnieuw genieten onze klanten van topkwaliteit en maatwerk uit onze eigen schrijnwerkerij.