Blogs

10 redenen om voor een carport te kiezen

De zomer is voorbij. De dagen worden korter en de temperatuur duikt omlaag. Dat merken we niet alleen zelf aan den lijve, ook op onze wagen heeft dat een impact. Een goede bescherming tegen vuil en andere invloeden is belangrijk om je voertuig in topconditie te houden. Voor wie geen plaats of budget heeft voor een dichte garage, is een carport een ideale oplossing, en wel om deze 10 redenen

1. Een carport is goedkoper dan een garage

Geniet langer van je tuin met een terrasoverkapping

Het leven is altijd zoeter als de zon schijnt. Dan is het middelpunt van het huis niet langer de keukentafel, maar het terras. Je gezin komt er samen om bij te praten, een hapje te eten of te lezen. Tijdens een zomerse avond buiten dineren is een feest voor al je zintuigen. Onder een terrasoverkapping van LSB Blokhutten kan je in alle comfort het buitenleven ervaren. 

Hoe onderhoud ik mijn bijgebouw?

Bij LSB Blokhutten kiezen we bewust voor kwalitatief en duurzame materialen om uw project te realiseren zodat u lang van uw bijgebouw kan genieten. Maar aangezien deze dagelijks blootgesteld worden aan de weersomstandigheden en intensief gebruikt worden, is een regelmatig onderhoud van uw blokhut belangrijk om nog langer van uw project te kunnen genieten. We zetten hieronder even enkele tips op een rijtje.

4 redenen om een poolhouse aan te schaffen

Heb je al vaak een poolhouse of bijgebouw overwogen, maar nog nooit de stap durven zetten? Dat is begrijpelijk, aangezien het toch iets is waar je met een aantal dingen rekening mee moet houden. Hoe ga je het bijgebouw positioneren? In welke stijl wil je het? Hoe kan je best rekening houden met de lichtinval? Een poolhouse moet namelijk de nodige schaduw bieden maar tegelijk ook een plaats zijn waar je van de zon kan genieten.

Hoe houd ik de koude uit mijn tuinhuis?

Een tuinhuis is vandaag de dag veel meer dan een berghok, steeds meer mensen richten hun tuinhuis in als een gezellige zithoek, werkruimte of speelhuis. Om ook in de herfst en winter te kunnen genieten van jouw tuinhuis is het belangrijk om het goed te isoleren. In dit blogbericht delen we enkele tips die jou kunnen helpen om de koude uit je tuinhuis te houden:

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs