Blogs

Genieten van luxe: de toegevoegde waarde van een poolhouse in je tuin

Beschik je over een zwembad? Geweldig, maar met een poolhouse geniet je niet enkel van zwemplezier, je gunt jezelf ook meer comfort. Een poolhouse zorgt voor een enorme toegevoegde waarde, geeft je meteen een vakantiegevoel en vergroot ook de waarde van je woning. Kortom, een fraai poolhouse maakt het plaatje compleet.

Hoe je tuinhuis functioneel inrichten?

Een tuinhuis is niet alleen een charmante toevoeging aan je tuin, het kan ook dienen als een multifunctionele ruimte; zoals bijvoorbeeld een thuiskantoor, een mancave, wellness of een tuinkamer. Toch blijkt in de praktijk dat de meeste tuinhuizen voornamelijk worden gebruikt als opbergruimte voor tuingereedschap, fietsen en andere spullen. Maar...al te vaak wordt het tuinhuis echter overladen met spullen die zich opstapelen waardoor de ruimte steeds beperkter wordt. Dit scenario klinkt wellicht bekend? Hieronder volgen enkele praktische tips om dit patroon te doorbreken:

Achter de schermen

Hoe wij alles in-house produceren…

Welkom in ons atelier, dat in de achtertuin van onze showroom in Dessel staat. Hier komen vakmanschap en toewijding samen om prachtige houten tuinhuizen, blokhutten, poolhouses, bijgebouwen, carports & zorgunits te creëren. In deze blog geven we een kleine glimp van achter de schermen en het fascinerende productieproces dat onze unieke tuinconstructies tot leven brengen.

Productie in de Kempen

Heb ik een vergunning nodig voor mijn tuinhuis, blokhut, carport of poolhouse?

Sta je op het punt om een tuinhuis, blokhut, carport of poolhouse te bouwen? Een spannend project, maar voordat je de handen uit de mouwen steekt, zijn er een paar belangrijke overwegingen. Waar wordt het tuinhuis geplaatst? Welke fundering kies je? En wil je nutsvoorzieningen integreren? Al deze vragen verdienen aandacht voordat je aan de bouw van jouw tuinhuis begint. En dan komt natuurlijk de prangende vraag: "Heb ik een vergunning nodig?"

We stellen je alvast gerust; voor de bouw van de meeste blokhutten en tuinhuizen heb je geen vergunning nodig!

Dit is waarom je best een tuinconstructie in het najaar bouwt

Op de zomer wachten om een bijgebouw te bestellen? Nee hoor! Het is zelfs verstandiger om de “voorjaarsdrukte” voor te zijn, want dan heb jij je bijgebouw al tegen dat de eerste zonnestralen door de wolken breken. In deze blog delen we de voordelen van het bouwen van een tuinconstructie in de herfst- en wintermaanden!

• Je kan beginnen genieten van je tuin wanneer de bouwwerkzaamheden al gedaan zijn

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs