Bijgebouwen/Zorgwoningen

Vakantie-oase in eigen tuin

Voor velen is het een langgekoesterde droom: een zwembad in je tuin. Het blauwe water geeft een luxueus vakantiegevoel. Vandaag zijn er vele mogelijkheden om volop te genieten van je zwembad: denk maar aan verwarmingssystemen en overkappingen. Ook een zwemvijver wint aan populariteit, door het natuurlijke karakter en de beplanting.

Elk zwembad heeft nood aan een technische ruimte om de installatie in onder te brengen. De filters, elektriciteitsvoorzieningen en een eventuele warmtepomp hebben een plek nodig. Ook zijn een kleedkamer en een opbergruimte geen overbodige luxe.

Extra faciliteiten

Verder zijn er nog tal van mogelijkheden om volop van dit bijgebouw te genieten. Zo is het de ideale plek om een extra terras of buitenkeuken te installeren. Een koelkast vlakbij je zwembad zal enkel op gejuich onthaald worden. Of een bar, waar je een lekker aperitiefje bereidt voor je gasten. Je kan het jaar rond van je zwembad genieten door hier extra wellnessfaciliteiten onder te brengen, zoals een sauna of jacuzzi.

Poolhouses

Wanneer u voor ons kiest, dan hebt u de garantie op een houten poolhouse van topkwaliteit. Wij besteden alle nodige aandacht aan de stevigheid van de constructie, zodat u – mits het juiste onderhoud – zich vele jaren lang geen zorgen hoeft te maken.  

Jarenlang genieten zonder zorgen.

,
Abonneren op Bijgebouwen/Zorgwoningen

Gratis inspiratie-magazine

Op zoek naar inspiratie?

Ons magazine staat boordevol voorbeelden van reeds gerealiseerde tuinhuizen, poolhouses, bijgebouwen, terrasoverkappingen, carports & garages en zorgwoningen!

Gratis inspiratieboek tuinhuizen, poolhouses en blokhutten

Gratis inspiratieboek aanvragen