Een poolhouse enkel leuk in de zomer? Think again!

Een poolhouse met terras is niet enkel leuk in de zomer, maar het hele jaar door –het is als het ware je tweede woonkamer. Door verlichting, muziek en verwarming te integreren, zorg je ervoor dat je langer kan genieten van je eigen vakantieplek dan de zomerperiode alleen. 

Glazen schuifwand

Een poolhouse is een investering voor het leven die in elk seizoen van pas komt. In de lente en zomer geniet je er van de openheid van je tuin, terwijl je eveneens beschut zit tegen de zon. In de herfst en winter maak je er met een glazen schuifwand ineens een winterbarretje van.

Verlichting

Als de dagen korter worden en je de duisternis niet meer bedwongen krijgt met citronellakaarsen, is het handig als je met één druk op de knop het licht kan aanmaken. Daarom raden wij aan om elektriciteit te voorzien in je poolhouse. Zo geniet je elk seizoen van sfeervolle verlichting!

Verwarming

Glazen schuifwand? Check! Verlichting? Check! Dan rest er jou alleen nog maar verwarming te voorzien in je poolhouse. Zo kan je ook in de winter je tuin in alle comfort ervaren. Met een pelletkachel of terrasverwarmer breng je naast warmte ook een hoop gezelligheid!

Droom jij ook al van een poolhouse op maat van jouw leven?
Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Dessel!