Alle constructies die wij zelf plaatsen of thuis leveren in doe-het-zelf bouwpakketten komen uit onze volledig uitgeruste eigen schrijnwerkerij. De combinatie van authentiek vakmanschap met de modernste computergestuurde machines leidt tot maatwerk dat tot in de kleinste details klopt. Al meteen na de plaatsing merkt u het verschil aan de stevigheid van de constructie en de hoogstaande afwerking. Mits het juiste onderhoud en een fundering volgens de regels van de kunst, geniet u van een zeer lange levensduur. 

Standaard gebruiken wij in  onze schrijnwerkerij vurenhout van topkwaliteit. Dit is hét bouwhout bij uitstek dat een enorme stevigheid garandeert. Na de plaatsing kan u het schilderen of behandelen in de gewenste kleur. 

Terrasoverkapping prieel vuren Lommel
Poolhouse cottage blokhut Tessenderlo

Wanneer u kiest voor extra uitstraling - bijvoorbeeld in de cottagestijl -, behoren ook combinaties met eikenhout tot de mogelijkheden. 

Levensgenieters die zoeken naar een onderhoudsarme oplossing met een natuurlijke uitstraling, vinden in thermohout de juiste oplossing. Dit grenenhout onderging een thermische behandeling, waarna het een bruine kleur heeft. Dankzij de inwerking van het zonlicht, krijgt het hout na een periode van 1,5 à 2 jaar een natuurlijk grijze kleur. Thermowood charmeert met de vele knoopjes in het hout.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkiest u toch liever onderhoudsvrij met een geheel strakke uitvoering ? Dan is Iroko de beste keuze voor u. Iroko is een hardhout en wordt ingevoerd uit Afrika. Het heeft een geel-bruine kleur en zal op termijn ook vergrijzen.                      

Tuinhuis S-box thermohout Mol
Tuinberging Modern Onderhoudsvrij Hardhout Iroko