Een poolhouse uit onze schrijnwerkerij geeft uw zwembad de prachtige uitstraling die het verdient. Alle stijlen zijn mogelijk: cottage of modern. De mogelijkheden van uw poolhouse zijn eindeloos: kleedruimte, afzonderlijke technische ruimte, een buitenkeuken met overdekt terras of zelfs een privé wellness met sauna en hot tub. U droomt, wij tekenen alles uit en staan in voor de realisatie. Als u zelf aan de slag wilt, leveren we maatwerk in de vorm van een doe-het-zelf bouwpakket. Onze poolhouses blinken uit door hun onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding

Poolhouses van topkwaliteit 

Wanneer u voor ons kiest, dan hebt u de garantie op een houten poolhouse van topkwaliteit. Wij besteden alle nodige aandacht aan de stevigheid van de constructie, zodat u – mits het juiste onderhoud – zich vele jaren lang geen zorgen hoeft te maken.  

Poolhouse Plat Dak

Enkele van onze technische aandachtspunten: 

 • Wanneer de constructie dit vereist, brengen we extra versteviging aan in de basisstructuur. 
 • De deuren voorzien we altijd in gelamineerd hout, zodat vervormingen geen kans krijgen. 
 • Voor de deuren gebruiken we regelbare scharnieren
 • Om alle risico’s op het doorbuigen van het dak uit te sluiten, voorzien we extra steunbalken. Al onze dakbalken zijn 6 centimeter dik.  
 • De fundering is van bijzonder groot belang. Ook deze werken kunt u aan ons toevertrouwen. Wanneer u zelf aan de slag gaat of dit door een externe aannemer laat uitvoeren, krijgt u van ons heldere technische richtlijnen. 

In cottagestijl of strak en modern? 

U geeft uw poolhouse de stijl die u wenst: cottage of modern.  Wanneer gewenst gebruiken we bij de cottagestijl eikenhout voor extra uitstraling en authenticiteit.  

14747126 Ml
Poolhouse cottage blokhut Tessenderlo
Poolhouse Tuinhuis Modern Mol

Plat of hellend dak?

 • Hellende daken werken we stijlvol af met dakpannen of shingels.  
 • Op platte daken voorzien we een dakbedekking in EPDM-rubber, volledig verlijmd op de dakconstructie. 

Een onderhoudsarm poolhouse?  

Wij gebruiken voor uw poolhouse standaard vurenhout. Dit typisch bouwhout staat garant voor een oerdegelijke constructie. Wel vraagt dit hout het nodige onderhoud via regelmatige schilderbeurten. 

Met thermohout bieden wij een zo goed als onderhoudsvrij alternatief. Dit thermisch behandeld hout geeft uw poolhouse extra uitstraling dankzij de langzame natuurlijke vergrijzing. Verdere  behandeling of schilderbeurten zijn niet nodig

Poolhouse Thermo Vosselaar (4)

Laat u inspireren!

Laat u voor het poolhouse van uw dromen inspireren door onderstaande realisaties.

 • Vindt u een ontwerp dat u aanstaat?

  Geef dan uw afmetingen en eventuele opmerkingen door via een online offertevraag.

 • Wilt u meer mogelijkheden zien?

  Kom vrijblijvend langs in onze showroom en we bespreken persoonlijk uw wensen en verlangens. U verkrijgt zo vlug mogelijk een gratis prijsofferte. Of download hier gratis onze catalogus en laat je inspireren.