De cijfers over burn-outs liegen er niet om: ieder van ons leeft een druk bestaan, waarin kunnen ‘loslaten’ steeds belangrijker wordt. Een jaarlijkse trip naar een exotisch eiland zit er voor velen niet in, maar waarom zou je het zo ver gaan zoeken? De opmars van garden houses lijkt niet meer te stoppen. De verklaring is logisch: een tuinkamer doet je het ganse jaar door in eigen tuin te genieten.

 

Tuinhuis Modern Schuifdeur Met Kleine Overkapping

Waar de klassieke veranda geen introductie meer nodig heeft, is het principe van een blokhut of poolhouse in de eigen tuin vrij nieuw. De gelijkenissen zijn er, alleen hebben het hier over een vrijstaand bijgebouw in je tuin.

Het is steeds meer bon ton dit zogeheten tuinpaviljoen af te stemmen op de woning. Is jouw smaak tijdloos klassiek? Dan zal je dit bijgebouw ook op deze manier gaan inrichten. Heeft jouw woning een strakke, trendy look? Ook dan kiezen velen om die lijn in de tuinkamer door te trekken. In beide gevallen wordt het tuinpaviljoen een aangenaam verlengstuk van je droomhuis, inclusief stijlvolle meubels, accessoires en alle voorzieningen. Een poolhouse is de ideale manier om het ganse jaar door een optimaal wooncomfort te realiseren.

Overdreven luxe hoeft niet

Die gezellige ruimte in je eigen tuin creëren, hoeft helemaal geen dure affaire te zijn. Met een paar simpele ingrepen kan je reeds uitgebreid wegdromen in je eigen tuinhuis. De juiste kussens kunnen reeds genoeg zijn om die knusse zithoek reeds voor je te zien. Voor de verzamelaar kan een toffe houtconstructie de trigger zijn om de blokhut van opbergruimte naar hobbykamer om te turnen, enz… .

In onze showroom vind je permanent een groot aantal actuele demonstratieopstellingen die je vast en zeker kunnen inspireren. Voor al onze houtconstructies heb je de vrije keuze: laat je de plaatsing aan onze ervaren team over, of ga je liever zelf aan de slag? Onze doe-het-zelfpakketten bevatten alle instructies en de nodige bevestigingsmaterialen.

Heb je vragen over die tuinkamer waarin je het ganse jaar door kan ontspannen? Stel ze gerust.