• Showroom LSB Blokhutten Dessel

  Opening showroom

  De binnenafwerking van showroom is bijna afgewerkt; achter de schermen van LSB blokhutten wordt alvast hard gewerkt aan de nieuwe toonzaal-modellen welke we binnen enkele weken gaan opbouwen. De modellen varieëren van tuinhuizen plat dak als berging tot een ultra modern poolhouse. Uiteraard ook een groot gamma van tuinhuis-constructies in cottage-stijl.
  NIEUW !!! Tuinmeubelen in wicker - textileen - teak 
  Een uitgebreide collectie tuinmeubelen zal worden opgesteld in onze eigen gefabriceerde poolhouses, terras-overkappingen/prieeltjes en tuinhuizen. U zal zich hierdoor een realistisch beeld kunnen vormen hoe het geheel zal passen in uw tuin. Begin alvast te plannen en kom binnenkort zeker langs bij LSB Blokhutten.

  Lees meer

 • default afbeelding

  Nieuw logo voor LSB Blokhutten

  Met de uitbreidingswerken van onze werkhal en het bouwen van onze nieuwe binnen-showroom én ons 20-jarig bestaan in juni 2015, vonden we het tijd om ons logo op te frissen. Er is gebruikt gemaakt van een frisse groene kleur, welke op vele manieren terug zal komen in onze toonzaal. Momenteel wordt er ook werk gemaakt van een nieuwe, eigentijdse website. Breng dus regelmatig een bezoekje op onze site, zodat u de nieuwste verwikkelingen kan volgen.

  Lees meer

 • Terrasoverkapping prieel plat dak vuren Ravels

  Terrasoverkappingen LSB

  Het buitenleven speelt zich niet alleen meer af in de zomerperiode, tegenwoordig willen we het ganse jaar door buiten genieten.
  Daarom bent u bij LSB op het juiste adres voor terras-overkappingen in allerlei uitvoeringen & afmetingen !
  Een overkapping in hout maakt een duidelijk verschil qua comfort aangezien hout de warmte goed geleid én langer onder de overkapping houdt. Hierdoor kan u in het voor- en najaar, zelfs bij koudere temperaturen, met een terrasverwarming vele uren extra van het buitenleven genieten.

  U kan uw eigen touch aan het prieel geven door deze in uw gewenste kleur te schilderen ofwel opteert u voor het ecologische, onderhoudsvrije thermohout. 

  Lees meer