• Kom jij onze nieuwe toonzaal als eerste ontdekken?

  Bij LSB blokhutten is een tuinhuis niet zomaar een tuinhuis. Met liefde voor hout én aandacht voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid bouwen wij mee aan uw geluk buitenshuis.

  Ontdek onze vele mogelijkheden van tuinhuizen, poolhouses, terrasoverkapppingen en tuinmeubelen in onze gloednieuwe showroom tijdens het openingsweekend zaterdag en zondag 14 & 15 maart van 10-17 uur.

  Wij ontvangen u graag met een hapje en een drankje.

  Mocht u niet aanwezig kunnen zijn op het openingsweekend, kom dan zeker langs tijdens het opendeurweekend 28 & 29 maart.

  Lees meer

 • Showroom LSB Blokhutten Dessel

  Opening showroom

  De binnenafwerking van showroom is bijna afgewerkt; achter de schermen van LSB blokhutten wordt alvast hard gewerkt aan de nieuwe toonzaal-modellen welke we binnen enkele weken gaan opbouwen. De modellen varieëren van tuinhuizen plat dak als berging tot een ultra modern poolhouse. Uiteraard ook een groot gamma van tuinhuis-constructies in cottage-stijl.
  NIEUW !!! Tuinmeubelen in wicker - textileen - teak 
  Een uitgebreide collectie tuinmeubelen zal worden opgesteld in onze eigen gefabriceerde poolhouses, terras-overkappingen/prieeltjes en tuinhuizen. U zal zich hierdoor een realistisch beeld kunnen vormen hoe het geheel zal passen in uw tuin. Begin alvast te plannen en kom binnenkort zeker langs bij LSB Blokhutten.

  Lees meer

 • default afbeelding

  Nieuw logo voor LSB Blokhutten

  Met de uitbreidingswerken van onze werkhal en het bouwen van onze nieuwe binnen-showroom én ons 20-jarig bestaan in juni 2015, vonden we het tijd om ons logo op te frissen. Er is gebruikt gemaakt van een frisse groene kleur, welke op vele manieren terug zal komen in onze toonzaal. Momenteel wordt er ook werk gemaakt van een nieuwe, eigentijdse website. Breng dus regelmatig een bezoekje op onze site, zodat u de nieuwste verwikkelingen kan volgen.

  Lees meer