Wij bieden u voor al onze houten tuinconstructies de vrije keuze: volledige plaatsing door ons of geleverd in een doe-het-zelf bouwpakket, inclusief alle nodige bevestigingsmaterialen. Al onze offertes vermelden helder en transparant de plaatsingsprijs. Zo weet u als doe-het-zelver exact hoeveel u uitspaart.

Lsb Blokhutten Opbouw Tuinhuis Provincie Antwerpen Vlaams Brabant

Plaatsing door onze zorgen

Vertrouw de volledige plaatsing toe aan onze eigen ervaren plaatsingsteams. Met drie plaatsingsteams zijn wij dagelijks aan de slag in de Antwerpse en Limburgse Kempen voor het bouwen van tuinhuizen, blokhutten, poolhouses, terrasoverkappingen, pergola’s, garages en carports. Al vier tot zes weken na uw bestelling komt ons plaatsingsteam bij u langs voor de montage. U weet vooraf exact hoeveel de plaatsing kost.

Wilt u een totaalservice, inclusief fundering met beton of klinkers ? Ook dat kan! Voor deze werken kunnen wij rekenen op vakbekwame partners, waarmee wij reeds geruime tijd samenwerken. Indien gewenst, horen wij dit graag van u.

Zelf aan de slag met ons doe-het-zelf bouwpakket 

Gaat u graag zelf aan de slag om uw tuinhuis, blokhut, poolhouse, garage, carport, terrasoverkapping of houten pergola zelf te realiseren? Wij stellen volledig op maat een doe-het-zelf bouwpakket samen met alle nodige instructies en bouwmaterialen. 

Hebt u tijdens het bouwen advies nodig? Bel ons en we helpen u meteen verder.

Interesse in onze mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of vraag online uw offerte aan.