Voor een houten carport of garage op maat bent u bij LSB Blokhutten aan het juiste adres. Alles is mogelijk, zowel cottage als modern. Wij werken uw houten carport of garage naar wens af met een hellend of plat dak. Dankzij de stevige constructie geniet u, mits het juiste onderhoud, van een zeer lange levensduur. U bepaalt: volledig door ons geplaatst of geleverd in een doe-het-zelf bouwpakket. 

Een carport of een volledig gesloten garage met ramen en een poort (kantelpoort, draaideuren of  een sectionaalpoort) volledig volgens uw wensen? Alles kan!

Garage blokhut plat dak Mol

Een carport of garage van topkwaliteit 

De stevigheid van de constructie is van cruciaal belang voor een lange levensduur van uw houten garage of carport. Dankzij onze jarenlange ervaring en de eigen schrijnwerkerij mag u rekenen op een oerdegelijke constructie met extra verstevigingen waar nodig. Mits het juiste onderhoud – u krijgt een gedetailleerd onderhoudsboekje – hebben de barre weersomstandigheden geen invloed op de levensduur van uw houten garage of carport.   

Cottage of modern? 

Wij realiseren uw houten carport of garage volledig volgens uw wensen en verlangens. 

  • Wij beschikken over tal van referenties in de authentieke cottagestijl, al dan niet met eik in de constructie of de afwerking. 
  • Ook voor een strakke en moderne look bieden wij alle mogelijkheden.  
Auto Carport Garage Dessel
Garage Zadeldak Ossenoog

Plat of hellend dak?

Afhankelijk van de stijl die u verkiest, voorzien we uw garage of carport van een plat of hellend dak. 

Hellende daken krijgen de juiste uitstraling met dakpannen of shingels.  

Platte daken werken we af met een duurzame EPDM-rubber als dakbedekking. Deze verlijmen we op de onderliggende dakconstructie. Een geanodiseerd aluminium dakprofiel werkt het geheel af.  

Een onderhoudsarme carport of garage?  

Standaard gebruiken wij vurenhout voor uw carport of garage. Dit duurzaam bouwhout garandeert vele jaren lang de nodige stevigheid en stabiliteit. Wel vereist dit hout een regelmatige schilderbeurt. 

Zoekt u daarentegen een onderhoudsarme oplossing met een natuurlijke look. Kies dan voor thermisch behandeld thermohout. Doorheen de jaren vergrijst dit grenenhout op een natuurlijke manier. Bovendien vraagt het amper tot geen onderhoud. 

Blokhut tuinhuis carport thermohout Hamme

Laat u inspireren!

Laat u voor houten carports of garages inspireren door onderstaande realisaties.

  • Vindt u een ontwerp dat u aanstaat?

    Geef dan uw afmetingen en eventuele opmerkingen door via een online offertevraag.

  • Wilt u meer mogelijkheden zien?

    Kom vrijblijvend langs in onze showroom en we bespreken persoonlijk uw wensen en verlangens. U krijgt zo vlug mogelijk een prijsvoorstel.

    Of download hier gratis onze catalogus en laat je inspireren.