Goede vrienden zijn net verhuisd naar een nieuwe woning. Uiteraard gaan jullie langs om dat nieuwe droomhuis te bewonderen. Het enthousiasme van de vrienden begint meteen al aan de buitenkant: “Kijk, we hebben ook een carport!”. Niet meteen wat jullie vooraf interesseerde. Je wil toch vooral zien hoe knus de woning is ingericht, en of de keuken en de badkamer ook naar jullie smaak is. Toch hebben je vrienden gelijk om hun carport te bewieroken. 

 

Carport Dubbel Voor 2 Wagens Plat Dak Vorselaar

1 De carport beschermt

Je geparkeerde auto is onder een carport altijd beschermd tegen regen, wind, sneeuw en ander onheil dat de natuur te bieden heeft. Zeker bij hevig onweer in de zomer of plensbuien in de herfst, is een carport allesbehalve overbodig.

2 Een langere levensduur voor je auto

Begint je auto al wat ouder te worden? Parkeer hem onder een carport en hij zal veel minder snel roestplekjes vertonen. Bovendien heeft vrieskou ‘s winters minder invloed op je auto wanneer hij onder een carport geparkeerd staat. De batterij van je wagen zal het langer uithouden.

3 Je kunt hem zelf bouwen

Wie een beetje handig is, kan een carport makkelijk zelf optrekken. Bij een garage ligt dat net iets anders. Voor onze carports - maar ook voor onze andere constructies - kan je kiezen voor een volledige plaatsing door ons of geleverd in een doe-het-zelf bouwpakket, inclusief alle nodige bevestigingsmaterialen. De plaatsingsprijs staat steeds vermeld op onze offertes. Zo weet je als doe-het-zelver exact je prijsvoordeel.

4 De carport is een droge plek

Zeker voor gezinnen met kinderen is het handig dat een carport een droge plek is. Bouw je ze bovendien aan de woning, dan kunnen je kids eenvoudig droog in en uit de wagen stappen. Bovendien kan je ander gerief zoals tuinmateriaal of fietsen beschut zetten.

5 Je woning is meer waard

Een carport is een goede investering, want de waarde van je woning zal erdoor stijgen. Gemiddeld gezien zal de prijs van de carport ook het bedrag zijn waarmee de waarde van je woning stijgt. Het is dus een aankoop die zichzelf vrijwel direct terugverdient.

6 Het is betaalbare luxe

Luxezaken als poolhouses of terrasoverkappingen kunnen prijzig zijn. Wat een carport betreft valt dat reuze mee. Een carport heeft immers - in tegenstelling tot een garage - geen fundering en wanden nodig. 

Los van de praktische voordelen is een carport ook gewoon een verrijking voor de aanblik van je woning. Welke mogelijkheden je zoal hebt, ontdek je tijdens een bezoek aan onze showroom in Dessel of Scherpenheuvel. Liever een stijlvolle houten garage? Ook hiervoor kan je uiteraard bij ons terecht.

Tip: is je privé-woning ouder dan 10 jaar en laat je de plaatsing over aan LSB Blokhutten? Dan betaal je nu slechts 6% i.p.v. 21% BTW op je carport/garage. 

De herfst is in het land. De tijd van wind, regen en vrieskou raakt stilaan weer aangebroken! Beschik je nog niet over een carport of garage om je wagen te beschermen tegen de koude? Tijd om hier verandering in te brengen! Bestel in oktober of november nog een houten carport of garage bij LSB Blokhutten, profiteer van 10% korting en geniet deze winter nog van jouw houten constructie. Wil je graag bijkomende informatie? Stel gerust al je vragen.