Wie graag stijlvol en tijdloos woont, heeft er sinds enige tijd een project bij om van weg te dromen. Het is steeds meer bon ton in je tuin een ruimte te creëren waar ontspanning centraal staat. Een tuinkamer kan je helemaal volgens je eigen persoonlijkheid inrichten. De mogelijkheden zijn zeer divers. We lichten er graag enkele uit.

 

Poolhouse Blokhut Plat Dak Mol 3

Wie het graag dicht bij huis houdt, kan voor een terrasoverkapping gaan. Net als een veranda ligt die in het verlengde van je huis. Wil je graag je woning en je tuin naadloos in elkaar laten overvloeien, dan zit je met een terrasoverkapping op het juiste spoor.

Trek je de afwerkingsgraad van je tuinkamer naar het hoogste niveau, dan kunnen we spreken van een luxe tuinkamer. Je woning krijgt er op die manier een extra woonruimte bij. Je geniet van alle comfort en kan helemaal ontstressen in de gezonde buitenlucht. Bij het creëren van dit type tuinkamer begint men vaak met een poolhouse, om daarna de constructie af te werken met de beste tuinafsluitingen, terrasverhardingen enzovoort …

Windlichten, plaids, een open haard of vuurkorven en een tijdloze houten tuinset maken standaard deel uit van de tuinkamer. Maar je zou ze ook veel functioneler kunnen gebruiken. Misschien denk je er wel aan een buitenkeuken in te richten? Een kookset integreren in je tuinkamer is een van dé nieuwste trends. Zoek je ‘s winters toch graag de knusse warmte van je huis op, dan kan je je tuinkamer inrichten als serre of zelfs als kleine moestuin.

Kies voor een stevig materiaal

Welke richting jouw dromen ook heen waaien, de kortste weg naar een stevige en tijdloze uitstraling leidt naar hout. LSB Blokhutten beschikt over de producten en materialen die het best aansluiten bij jouw toekomstige tuinkamer. Jij droomt, en wij tekenen het uit. Alles om jouw tuinkamer de uitstraling te geven die ze verdient. Wil je nog extra inspiratie opdoen? Bekijk dan zeker ons aanbod aan terrasoverkappingen, pergola’s en poolhouses.

Laat je door ons je droomproject realiseren of steek je liever zelf de handen uit de mouwen met een doe-het-zelf bouwpakket? Bij ons krijg je advies op maat. Weet je graag meer? Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs in onze showroom.


Bronnen: batibouw.be, tuinidee.nl, groeneplan.be