De stadstuin, de tuin op maat van kinderen, de tuin om te ontspannen en de tuin om culinair te genieten: allemaal verschijnen ze om de haverklap in trendy magazines. Een rode draad in al die nieuwsberichten? Steeds meer zien we de tuin als aangenaam verlengstuk van onze droomwoning.

 

Heb je kinderen, dan is een tuin bijna noodzakelijk. De inrichting is vaak een uitdaging, en vraagt creativiteit. Hoe kan je een groene zone inrichten volgens de smaak van de ouders en tegelijk kindvriendelijk blijven? Wij leveren graag wat inspiratie om als gezin optimaal te profiteren van je ‘tuinvastgoed’.

Poolhouse Carport Plat Dak Modern Oud Turnhout

Investeer in degelijkheid

Een tuinhuis, poolhouse of garage is vooral functioneel. Zo’n bijgebouw blijft in eerste instantie een handige opbergplaats om zomerspullen veilig te stockeren zodat ze niet lijden onder winterse weersomstandigheden. Het geeft je woning ook een extra uitstraling Daarnaast bied je een rustpunt voor jong en oud. Kamperen bij het tuinhuis, studeren op het terras ervan of een afterworkparty met frisse pintjes uit het poolhouse? Kan allemaal!

Warme gezelligheid

Onderuitgezakt in een sofa genieten van een knisperend haardvuur: het blijft tijdloos en populair. De stijgende energieprijzen zijn misschien de grootste plus, maar er is ook de sfeer en de gezellige stralingswarmte. Steeds genieten we tot in de late uurtjes met vrienden in een heuse tuinkamer.

Hou het kindvriendelijk

Ook de allerkleinsten moeten kunnen genieten in je moderne tuin. Rust de tuin bijvoorbeeld uit met een kinderhuisje, een zandbak, een boomhut, een kippenren of een hangmat. Bovendien is een blokhut de ideale plek om speelgoed weg te moffelen. Tegenwoordig zorgen handige opbergboxen ervoor dat je in een vingerknip netjes hebt opgeruimd. In onze showroom vind je tal van ideetjes om je tuin tot een paradijs voor kinderen om te toveren. 

Binnen én buiten tegelijk

Oudere woningen hebben meestal kleinere ramen, wat resulteert in minder lichtinval. Je kunt gelukkig opteren voor een veranda of terrasoverkapping. Klinkt dat wat oubollig? Nieuwe technieken zorgen voor optimale lichtinval of het optimale buitengevoel met eventuele beschutting. Daardoor krijg je vrij eenvoudig dat zo gegeerde verlengstukje tussen de woning en tuin. Strak gebouwd, ook voor detail en design én een plek waar je helemaal tot rust kan komen.

Vragen? Stel ze gerust!