• Poolhouse Plat Dak

  Ik wil een poolhouse in de tuin. Wat met de bouwvergunning?

  De tijd dat we ons tuinhuisje achter in de tuin wegmoffelden, ligt ver achter ons. In elke nieuwe trend staat ‘genieten’ centraal. De terrasoverkapping, blokhut of heuse poolhouse is een gezellig plekje waar je tot rust komt, of met vrienden lange zomeravonden doorbrengt. Maar kan je zo’n bijgebouw wel zomaar oprichten? Welke regelgeving volg je best?

  Lees meer

 • Img 1592

  Vijf tips voor een trendy terrasoverkapping

  ‘s Zomers vlij je je al eens graag neer op een gezellig terras. Niks leuker dan te genieten van de zomerwarmte met een lekker glas, terwijl je keuvelt met vrienden. Het was je vast al opgevallen dat het interieur waarin je geniet, steeds leuker wordt. Terrasoverkappingen zijn alsmaar hipper. 

  Die grote populariteit maakt dat systemen vergelijken steeds meer de boodschap wordt. Wij helpen je graag een handje met deze checklist.

   

   

  Lees meer

 • Tuinmeubelen Lounge Kortingen

  Zomerzotte kortingen 

  Snakt u met dit weer ook naar zalig genieten in uw tuin of op uw terras én bent u hiervoor nog op zoek naar tuinmeubelen ?

  Kom dan zeker langs in onze showroom :

  Momenteel hebben wij zomerzotte aanbiedingen op onze tuinmeubelen met mooie kortingen !

  Aperitieven in een loungeset ? Of gastronomisch tafelen aan een eetset ? Of een high diningset voor het lekker dessertje en nadien nog zalig nagenieten van al dat lekkers ?

   

  Lees meer