• Lsb Op Radio 2

  LSB Blokhutten beluisteren op radio 2

  Alle medewerkers van LSB Blokhutten kiezen een uur lang de muziek op radio 2 en tegelijkertijd wordt onze firma beknopt voorgesteld.

  U hoort hen tijdens het ochtendprogramma 'Klassiekers op de werkvloer' tussen 8 - 9 u.

  U luistert toch ook ?

   

   

  Lees meer

 • Opbouw Muren Poolhouse

  Stappenplan van een opbouw van een cottage blokhut 

  Tijdens de montage van een tuinhuis hebben we enkele foto's genomen om u een beeld te geven van het vakmanschap van onze monteurs.

  Uiteraard starten we van een goede, stabiele fundering op maat, waarop het hout kan geplaatst worden. Bij bestelling verkrijgt u hiervoor een juist funderingsplan. U kan kiezen voor een betonnen vloerplaat, een klinkerbed of vloertegels.

   

  Hierna kan de opbouw starten !                                                                      De montage gebeurt op afgesproken dag, wanneer het voor u past! 

  Uiteraard kan je er ook voor kiezen om zelf je tuinhuis, terrasoverkapping, carport of garage te plaatsen. Ingesloten in het bouwpakket vindt u het opbouwplan & de bevestigingsmaterialen terug. Handigheid & een beetje technisch inzicht is een pluspunt !

   

   

  Lees meer

 • Strak Tuinhuis Thermohout Glazen Schuifwanden

  Waarom kiezen voor vurenhout of thermowood? 

  Nu de winter al een tijdje halsstarrig weigert om een volgende prik uit te delen, begint het bij jou misschien al te kriebelen om je tuin in het voorjaar te gaan aanpakken. Hoort daar een nieuwe blokhut of carport bij, dan is de houtsoort een van de overweging die je zeker moet maken. Wij werken standaard met vurenhout of het ecologische alternatief thermowood.

   

  Lees meer